До края на годината остава малко време. Въпреки че вече

...
До края на годината остава малко време. Въпреки че вече
Коментари Харесай

Краят на годината ще донесе много пари, любов и успехи за тези 3 зодии

До края на годината остава малко време. Въпреки че към този момент вършим проекти за коледните и новогодишни празници, до тогава остава над месец, в който могат да се случат още забавни неща. Кои ще са зодиите, на които ориста е подготвила най-хубавите дарове до края на годината? Вижте в канала във vbox7:

Телец

Юпитер е в Козирог, а Уран е в Телец. Това значи, че в средата на декември Телците ги чакат страхотни благоприятни условия в работата, които ще доведат то финансово благоденствие. Новолунието през декември ще ви донесе доста нови и хубави вести. Що се отнася до любовта, ще се случи нещо прелестно и ненадейно.
               

A post shared by (@hustletouch) on Nov 17, 2019 at 9:09am PST

Дева

Ще посрещнете Новата година във супер форма. Юпитер влиза в Козирог при започване на декември, което значи триумф в професионалните ви проекти. Ще сте затрупани с нови благоприятни условия. Личният ви живот влиза в още по-приятна фаза, а най-хубавото занапред следва.
               

A post shared by (@hustletouch) on Oct 14, 2019 at 8:55am PDT

Скорпион

Предстои ви страховит месец! Юпитер, Марс и Меркурий ще се погрижат за това. Краят на годината ще е съвършен за вашите скрити гении. Финансово нещата ще потръгнат. Идват и положителни времена за самотните измежду вас.
               

A post shared by (@hustletouch) on Oct 12, 2019 at 8:52am PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР