До края на годината могат да се случат много прекрасни

...
До края на годината могат да се случат много прекрасни
Коментари Харесай

Любовна ПРИКАЗКА за тези 4 зодии до края на 2020 г.

До края на годината могат да се случат доста прелестни неща за тези 4 зодии. Има време както за нови връзки, по този начин и за вълнуващи общи проекти с дългогодишни сътрудници. Ето кои са зодиите, които ще се радват на любовна приказка до края на 2020 година.
ОВЕН
 3-те зодии, които задушават с любовта си 3-те зодии, които задушават с любовта си
Любовта може да е както прелестна, по този начин и в действителност задушаваща. Това са зодиите, които не умеят да обичат с мярка и постоянно губят половинк...
До края на годината Овните могат да чакат доста забавни събития, свързани с любовния им живот. Ще се озоват в любовна приказа, за която даже и не са си мечтали. Овните не имат вяра чак толкоз в съвършената обич, по тази причина първоначално няма да им се има вяра какво им се случва. Ще се срещнат с човек, който като че ли е основан за тях – ще открият идентични ползи, общи тематики за диалог и фантазии, които ще ги свързват. Това може да е началото на една доста сериозна и същинска връзка, дайте късмет да любовта да ви потвърди, че може да бъде съвършена!
РАК
Любовните разочарования на Раците от време на време нямат край. Обаче все ще пристигна време, в което любовта ще им покаже, че не е толкоз страшна. И това време напълно наближава! Раците ще се окажат основните герои в една доста красива, любовна приказка. Ще усетят същинска поддръжка и схващане от човек, от който не са и предполагали. Има хора в живота ни, които от другари стават освен това. Такъв ще е казусът и тук, Раците ще се чудят по какъв начин не са ги забелязали до момента, а любовта ще пламне бързо и ще остане са доста дълго време!
СТРЕЛЕЦ
 Тези зодии ще се ВЛЮБЯТ през октомври Тези зодии ще се ВЛЮБЯТ през октомври
Телец Някои от Телците ще имат опция да си върнат вярата в любовта през октомври. Ще изпитвате потребност да разкриете възприятията си прочие..
Много, доста вълнуващи месеци предстоят и за зодия Стрелец. Представителите на тази зодия обожават сантименталните филми и романите, в които любовта е основно настоящо лице. Тяхната история ще наподобява навръх хубав роман с още по-красив благополучен край. За Стрелците следва незабравимо предложение за брак – с доста светлинки, чаша вино, специфична изненада и страхотни думи от страна на техния сътрудник. Любовната приказка за Стрелците ще продължи и с доста ужасно зимно пътешестване, с което да отпразнуват щастливото събитие.
ВОДОЛЕЙ
Много Водолеи не имат вяра, че им е писано да обичат и да са обичани същински. Провалените връзки обаче не трябва да са мотив за разочарования, тъй като любовта постоянно идва ненадейно, точно с цел да подсети, че без нея животът не е толкоз сладостен. Водолеите ще преживеят най-романтичното начало на връзка, което в миналото са имали. Ще срещнат човек, излязъл като от филм, който ще им даде всичко, което им е липсвало до момента. Ще имат постоянен сътрудник до себе си, ще е сантиментално и незабравимо... и по този начин цялостен живот! Много е допустимо да са срещнали половинката си, с която ще са дружно вечно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР