До края на годината делегации от Монтана и китайския град

...
До края на годината делегации от Монтана и китайския град
Коментари Харесай

Монтана обменя опит с Китай

До края на годината делегации от Монтана и китайския град Инчуан ще си разменят по още една аудиенция, заяви кметът Златко Живков. Той се върна от едноседмично посещаване от Китай, където гостува по покана на своя сътрудник Wang Rugui.
В делегацията от Монтана са взели участие заместник-кметовете Тихомир Антонов и Станислав Станоев, представители на компании „ Полимонтех”, „ Монбат” и институт по аквакултури. Посещението в централния град на провинция Нинся Хуей е приключило с бизнес конгрес, на който е разисквано бъдещо икономическо съдействие.
„ Интересите на нашите компании са свързани с намиране на пазари в Китай и експорт на продукция ", посочи зам.-кметът Станислав Станоев. Той разясни че представител на комерсиална верига от супермаркети в Инчуан е показал интерес към българските млечни артикули.
Засега локалните управляващи от двата града са разискали замяна на гостувания при празнични, спортни и културни събития. Делегация от управата на Инчуан ще дойде в Монтана преди празника на града през юни.
От българска страна група спортисти ще посетят китайския град през есента, когато там се организира фестивал на бойните изкуства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР