До края на година тръгва метрото от Красно село до

...
До края на година тръгва метрото от Красно село до
Коментари Харесай

Метрото от „Красно село“ до бул. „Владимир Вазов“ тръгва ​до края на годината

До края на година потегля метрото от " Красно село " до бул. " Владимир Вазов ". Новост по трасето са специфичните стъклени защитни огради против произшествия в метрото.

Кметът на София Йорданка Фандъкова сама тества тренажорите за образование на машинистите в сряда, започнаха и тестовите тествания на влакчетата.
 метро София Красно село Столична община

„ Първите 8 км от третата метролиния – от „ Красно село “ през центъра до бул. „ Владимир Вазов “ – ще пуснем до края на годината. 18 от 20-те нови влака за третия лъч към този момент са доставени в София. Те са произвеждане на „ Сименс “ и с тях се реализира до 25% спестовност на сила “, разгласи столичният кмет на профила си във Фейсбук.
 метро София Красно село Столична община-->

Цялата трета линия е с ново потомство системи за ръководство , автоматизация и сигурност. „ Като част от ограниченията за сигурност построяваме и стъклени защитни стени на пероните. Те се отварят автоматизирано при прекъсване на влаковете на местата, на които се отварят вратите на влаковете “, изясни тя.

На 65% е подготвен и секторът през „ Овча купел “ – още 4 км до околовръстния път при Горна Баня, осведоми Фандъкова. „ Този сектор планираме да пуснем през първата половина на 2020 година “
 Столична община

С новите 12 км метро се чака да се икономисват 11 хиляди тона нездравословни излъчвания на година . Той ще се употребява от 130 хиляди души на ден и ще понижи до 25% трафика в зоните, през които минава, разяснява кметът на София.
   
Ексклузивни фотоси от М3 - метростанции Красно село и България са съвсем приключени. За благополучие, този път архитектите и...
Публикувахте от в 
Заедно с метрото се трансформира и наземната инфраструктура в регионите, през които то минава . В момента се организира процедура за цялостна реорганизация на ул. „ Житница “, като „ за жалост има закъснение поради тъжби по отчуждаването на частни парцели “.
 Столична община

„ Целта ни е до края на годината дружно с метрото да приключим кръстовището на бул. „ Гоце Делчев “ и бул. „ Цар Борис III “ и цялостната реорганизация на ул. „ Житница “. В регион „ Овча купел “ дружно с „ Метрополитен “ изцяло реконструираме ул. „ Централна “, разгласи още Йорданка Фандъкова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР