До края на деня ще бъде повдигнато обвинение на извършителя

...
До края на деня ще бъде повдигнато обвинение на извършителя
Коментари Харесай

Горещи новини за убиеца на Тихомир в Костенец

До края на деня ще бъде повдигнато обвиняване на причинителя на убийството в Костенец. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Подробности по следствието показаха шефът на ОДМВР - София и административният началник на Софийска окръжна прокуратура.

Веднага след приемането на сигнала за мъж в безпомощно положение пред адрес в град Костенец на място бяха изпратени чиновници на районното ръководство и Спешна помощ.

Убийството в Костенец поради съдбовната Диди, любовникът бил Стельо СНИМКИ

Установена бе гибелта на 34-годишен мъж. Незабавно сформирахме екипи от криминалисти на ОДМВР - София, районно управление (на МВР) - Костенец и ГДНП и предприехме бързи оперативно-издирвателни дейности за определяне и задържане на възможните причинители на тежкото закононарушение.

„ В рамките на 6 часа задържахме юноша на 18 година и 24-годишна жена, за които бяха открити данни за съпричастност “, заяви старши комисар Николай Спасов. „ Вече имаме признания от единия от арестуваните. Основният претекст, по който работят проверяващите, е персонални връзки сред жертвата и арестуваната жена “, добави шефът на ОДМВР - София.

От осъществените досега процесуално-следствени дейности - два огледа на местопрестъпление, съдебно-медицинска експертиза и разпити на очевидци, имаме устременост към създателя на престъпното действие, добави окръжният прокурор на София Наталия Николова.

„ В рамките на днешния ден той ще бъде притеглен като обвинен и арестуван за 72 часа. Намерено е оръжието, с което се допуска, че е осъществено убийството.

Ще бъде назначена експертиза и в тази посока. Към момента е изяснено, че след събиране и приложимост на алкохол е зародил скандал, в резултат на който се е стигнало до престъпното действие. Процесуално-следствените дейности не престават “, посочи Николова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР