До Коледа все още остава прилично количество седмици, ако трябва

...
До Коледа все още остава прилично количество седмици, ако трябва
Коментари Харесай

Остават 7 седмици до Коледа: ето кои са 7-те топ празнични тенденции за 2019-та!

До Коледа към момента остава обичайно количество седмици, в случай че би трябвало да бъдем точни - 7. Но знаете ли защо са изцяло задоволително тези 7 седмици - с цел да се подготвим за една незабравима, уютна, блестяща и доста празнична Коледа!

Вече милиони хора по света са подготвени да споделят и разискват своите хрумвания и проекти за коледна софра и декорация и тъкмо по този начин се основават коледните трендове на 2019-та, които ще господстват тази година, а ние нямаме самообладание да опитаме най-малко част от тях, тъй като духът на Коледа към този момент стартира да ни превзема.

Сайтът за хрумвания е страховит източник точно за празничните трендове и ни предлага цели 7 такива, в които сигурно ще се влюбите!

 коледа iStock

Тази година на респект ще бъде блясъкът във всички негови форми - от украсата, през облеклата до грима.

Когато става въпрос за храна, също е страховит източник на изобретателни хрумвания за предписания. Вкусотии със сладки картофи, ментови десерти и здравословни коледни протеинови барчета? Защо не.

Ако пък сте решили да имате малко по-различно коледно дърво, то тази година трендовете оферират едно много ексцентрично, само че занимателно решение - коледна елха от ананаси!

А какво да чакаме от облеклата и грима - брокат, каре и тюл!

В галерията ни можете да видите всички 7 трендове и да се вдъхновите за една вълшебна Коледа!

Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР