До Коледа остават по-малко от две седмици и песните на

...
До Коледа остават по-малко от две седмици и песните на
Коментари Харесай

Как да изберете перфектен подарък за половинката си за Коледа?

До Коледа остават по-малко от две седмици и песните на Марая Кери ни припомнят всякога, че към момента не сме взели подарък на обичаните си хора. В тази публикация ще споделим някои хрумвания за тези, които към момента нямат отговор на въпроса: " Какво да му/ѝ взема за Коледа? ". Не се тревожете! Ние сме тук с няколко свежи хрумвания, които ще решат този проблем. Вижте ги: 

Бъдете практични
Най-добрите коледни дарове, които ще донесат шанс на всяка зодия
Все още не сте решили за подаръците за Нова година? Потърсете съвет от астролози! Звездите ще ви кажат по какъв начин да зарадвате своите скъпи и...
Прочети повече
Има ли нещо, което той или тя са ви споделили, че желаят или би трябвало да си купят през идващите месеци? Нови слънчеви очила? Часовник? Нов телефон? А може би преносим компютър? Или се канят да обновят дрешника си. Ако не знаете за нещо такова, пробвайте да изкопчите тази информация от техни другари или родственици. Така можете да ги изненадате с прекрасен подарък за Коледа, от който в действителност имат потребност и да им спестите един разход в близко бъдеще. 

Подарете прекарване

Има ли нещо, което знаете, че са желали да опитат, само че не са създали? Полет с балон? Уроци по конна езда? Може би урок за полет със аероплан? Помислете добре и проучете разновидностите това да се случи през идната година. Все отново помислете добре дали те биха имали интерес. Историята познава задоволително неизползвани ваучери за скок с бънджи, които просто са останали с изминал период на прилагане. 

Пътуване
Как да спестим от покупките си за коледни дарове?
Всяка Коледа даваме доста пари за дарове. И в това няма нищо неприятно. Очакванията са тази година един човек да похарчи приблизително 350 лв. з...
Прочети повече
Няма какво да се лъжем - това е подарък и за двама ви. Изберете приятна дестинация, отделете няколко дни за сантиментална отмора и се насладете на това премеждие. Със сигурност сте говорили за места, които желаете да посетите дружно. Коледа е съвършеното време да подарите пътешестване, с което да зачеркнете една от мечтаните си дестинации. 

Подарете страст

За някои това може да звучи извънредно, само че не е наложително да вършиме ужасно безценен подарък. Ако нямате финансова опция за огромни разходи, просто направете нещо малко, само че от сърце. Ако съумеете да провокирате страсти у вашата половинка, то подаръкът е извършил своята цел. Може да извършите видео с най-интересните ви моменти или пък лист с неща, които да създадат през идната година. Идеите са безгранични в този аспект. Просто покажете любовта си!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР