До Коледа остава месец, но вече е време за подготовка.

...
До Коледа остава месец, но вече е време за подготовка.
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Изненади за Дядо Коледа

До Коледа остава месец, само че към този момент е време за подготовка. Книгата на Маури Кунас " Дванайсет дара за Дядо Коледа " ни среща с дребното джудженце Виле, което приготвя 12 изненади за положителния дъртак с подаръците. Всяка хитроумна концепция на дребния Виле радва жителите на Корватунтури и основава коледно въодушевление. И " Варненско лято " за деца се готви за празника. В неделя е последният концерт в програмата. Във фестивалния комплекс ще показват музикални Коледно-Новогодишни обичаи от целия свят.

Графски магии ни чакат още на следващия ден. Не един, а два графски концерта ни чакат на следващия ден и в сряда. В НДК Владимир Ампов - Графа ще зарадва своите почитатели с два следващи разнообразни и впечатляващи концерта с доста нова музика и вълшебна сила. За първи път публиката ще чуе наживо най-нови му синъл - Огън. Клипът, сниман в Индия направи премиера преди седмица.

Ако сте пропуснали - концертът на Godsmack плануван за 27-ми ноември се мести за следващата година - 30 март. Бостънската група включи и София в турнето за новия си албум " Когато легендите изгтряват ".

" Страхотни момчета " означиха 10 години на сцената. Утре стартират 11-тата в Младежкия спектакъл. Владимир Люцканов придвижва мюзикъла по сюжета на кино лентата " Време за мъже ", с публична премиера на 25 октомври 2008 година и продължава да е шлагер в програмата на театъра. Историята за шестима безработни мъже, които вземат решение да създадат натрупа за стриптийз. Но би трябвало да се преборят с комплекси, илюзии, страхове и несъмнено.... да смъкват облеклата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР