До късно вчера течеше оглед на местопроизшествието от вещи лица

...
До късно вчера течеше оглед на местопроизшествието от вещи лица
Коментари Харесай

Всичко Е Ясно! Ето Как Ще Отърват Местан За Смъртта На Бебето!

До късно през вчерашния ден течеше оглед на местопроизшествието от движимости лица и специалисти по пътна сигурност, който продължи и след публицистичното привършване на броя. Тъкмо от тази инспекция зависи значително изходът на следствието и ориста на водача на ДОСТ, безапелационни са експерти.

По закон наложително бебешкото столче би трябвало да гледа обратно, като това предписание е безусловно наложително до 15-месечна възраст.

За най-безопасна точка се смята средата на задната седалка, защото там детето се намира надалеч от вратите на автомобила, а също гърбовете на предните седалки и надлежно рискът за възможен удар в тях е по-малък.

Глобата на КАТ за возене на дете в кола без уместно детско столче е 50 лева В закона не е категорично упоменато каква отговорност и от кого се носи при съдбовен случай с дете според от това в задоволително надеждно обезопасено столче ли е било или не.

Срещу Лютви Местан бе повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност на пътя, като наказването планува затвор от две до шест години. Той към този момент е на независимост против 10 000 лева парична гаранция.

" Щом за корупция дават 20 години затвор, значи и за породена гибел на бебе при злополука би трябвало да се присъжда толкоз. "

Това съобщи пред вестника кметът на родопското село Фотиново Сунай Сали. Той е сащисан, откакто водачът на ДОСТ Лютви Местан бе пуснат от ареста против петцифрена гаранция 24 часа след неговото задържане.

След съдбовния случай родителите на бебето са в болничното заведение в Кърджали и са в потрес от нещастието. Местан бе зад кормилото на другата кола, която по показанията на бащата на пеленачето не спряла на знак " Стоп ", защото идвала от път без преимущество. Разследването покрусеният от трагичния случай Местан ще следи от у дома, а не зад решетките.

" Това не е обикновено! Нали знаете приказката, че за кокошка няма амнистия, а за милиони няма закони? Твърде допустимо е името на Местан да му помогне след случая ", споделя още Сали и прибавя с убеденост, че в случай че на мястото на Лютви Местан беше елементарен човек от народа без политически постове, то сигурно той още щеше да търка наровете в следствения арест.

Опасения за честността на процеса споделят и околните на фамилията на починалото бебе. Те са безапелационни, че бащата Юсеин не се е движил с превишена скорост, а е мислил, че индивидът, приближаващ от пътя в профил, ще спре на ограничаващия знак.

В същото време брачната половинка на Местан Ширин е изявила предпочитание да отиде на погребението на детето в диалог с бащата, бабата и дядото на починалото кърмаче. Вчера прокуратурата лиши шофьорската брошура на Местан краткотрайно, настрана му бе наложена и възбрана за овакантяване на страната.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР