До къде могат да ни доведат занемарените и увредени стави

...
До къде могат да ни доведат занемарените и увредени стави
Коментари Харесай

Халваджиян: Как да задвижим ставите отново frognews.bg

До къде могат да ни доведат занемарените и повредени стави е ясно. До нищо положително. Благодарение на развиването в науката най-сетне имаме на какво да се облегнем, когато коленете не ни държат. Подкрепата, пристигнала към този момент и в България под името Collanol, незабавно завоюва родните експерти. Комбинирал в себе си две върхови медицински достижения, този ставен „ балсам “ работи по подобен метод, че тялото самò се „ взима в ръце “ и ремонтира от вътрешната страна износените хрущяли.

 

Ето какво споделя за опита си известният ортопед доктор Роберт Халваджиян, завеждащ поделение по „ Ортопедия и травматология “ в МБАЛ „ Авис Медика ”, Плевен.

 

Вярно ли е, че Collanol оказва помощ за поправяне на износените стави?

 

Да, мога да кажа, че Collanol е първата ми рекомендация към пациентите, когато казусът им към момента не изисква хирургична интервенция. Начинът му на влияние е научно постижение. „ Ключът “ е съдържащият се в него интактен колаген, известен като 3D колаген. Простичко казано, само той е кадърен да накара тялото да задейства лична продукция на колаген, нужен за регенерирането на износения ставен хрущял. Този натурален механизъм има надалеч по-голям капацитет да облекчи казуса, в съпоставяне със общоприетия хидролизиран колаген.

.
Нещо повече, в продукта е включена и още една високо ценена в научните среди разработка – мицеларният куркумин. Осигурявайки стотици пъти по-висока бионаличност на потребните субстанции в организма, мицеларният куркумин успокоява засегнатите тъкани неведнъж по-бързо спрямо елементарната куркума на прахуляк. Той е и мощен антиоксидант.

 

А какво сочи опитът ви?

 

От моята процедура като ортопед аз получих недвусмислени доказателства за успеваемостта на Collanol, които изцяло съответстват с резултатите от многочислените клинични проучвания, извършени върху него. Обратната връзка от пациентите даде най-важното удостоверение. Той усъвършенства подвижността на ставите и понижава дискомфорта, който произлиза от износването на ставния хрущял. Забавя локалните дегенеративни процеси и действително може да удължи живота на ставите. Забелязал съм, че пациентите долавят осезаемо усъвършенстване в качеството си на живот до към 30-ия ден от началото на приема, а една капсула Collanol на ден е изцяло задоволителна за реализиране на мечтаното облекчение.

.

Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.

 

 
*

 

Източник:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР