До жестокия побой се стигнало, след като линейката се озовала

...
До жестокия побой се стигнало, след като линейката се озовала
Коментари Харесай

Пияни роднини на дете в Руен пребиха до комоцио шофьор на линейка, стигна се до стрелба

До жестокия побой се стигнало, откакто колата за спешна помощ се озовала на място на пътен случай сред селата Руен и Ябълчево. Спешният екип е бил извикан, откакто на 15 април, към 18.20 часа, " Опел Зафира ", с бургаска регистрация, ръководен от 18-годишен мъж от с. Дъскотна, блъснал каруца с кон, с която е пътувало 8-годишно момче.

Шофьорът, който има единствено петдневен стаж зад кормилото, не е спазил нужната отдалеченост, и по този начин се стига до случая, прецизират от полицията. Детето е получило повърхностни рани по главата, прегледано и освободено за домашно лекуване.

По време на прегледа на момчето, осъществяван от пристигналите незабавни медици, 32-годишната майка почнала да крещи и да се държи нападателно. Към разправията се включили и нейни близки, които били във очевидно нетрезво положение, осведомят от ОД на МВР-Бургас. 

Първоначално те вдигнали скандал на водача на колата за спешна помощ и понечили да се саморазправят с него, като му нанесли удари с юмруци по лицето и цялото тяло.

Водачът на колата за спешна помощ се оказал обкръжен от нападателните родственици, като за обезвреждане ескалиращото напрежение, двамата полицейски чиновници от Районно ръководство - Руен, пристигнали на мястото на случая, произвели със служебното си оръжие няколко изстрела в безвредна посока.

След в допълнение оказано подпомагане са арестувани шестима мъже, съпричастни към осъществения побой, на възраст от 26 до 43 години, всички от с. Руен.

Пострадалият лидер на колата за спешна помощ е превозен в УМБАЛ - Бургас и настанен в поделение «Неврохирургия» с комоцио, с заплаха за живота. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство - Руен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР