До изясняване на обстоятелствата по случая рамп-агентът (б.а. - това

...
До изясняване на обстоятелствата по случая рамп-агентът (б.а. - това
Коментари Харесай

Тотален Гаф На Летище София! Частен Самолет Мина Без Никаква Проверка!

До изясняване на събитията по случая рамп-агентът (б.а. - това е служителят, който при кацане на аероплан на летището отива до машината и приказва с капитана от какво се нуждае самолетът, какъв е курсът и е задължен да осведоми чиновниците на гранична полиция, които да извършат проверка) е с лишен длъжностен пропуск и е отхвърлен от извършване на служебните отговорности ", споделят от летището.

Тук изникват няколко въпроса. След като е кацнал самолетът, има ли издадени документи за такса кацане и такса политане, зареждан ли е с гориво? Ако има, то значи, че машината е обслужена по разпоредбите. Ако няма... Въпросите стават повече.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Румен Петков от АБВ разкри за следващия гаф на Летище София. " В петък 13, сред 17 ч. и 19 ч., аероплан с избран брой пасажери на борда е изхвърчал от Летище София без каквато и да е инспекция от граничните управляващи - нито на пасажерите, нито на техния багаж. Ако, това е правилно, първо би било безусловно подмолно, управлението на Министерство на вътрешните работи да се опита да трансферира отговорността върху летищните управляващи ", сподели Петков на конференция на партията.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов също удостовери за гафа и разгласи, че тече инспекция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР