До инцидента, при който млад мъж и приятелката му бяха

...
До инцидента, при който млад мъж и приятелката му бяха
Коментари Харесай

Неприлични жестове станали причина за побоя над млад мъж и приятелката му

До случая, при който млад мъж и приятелката му бяха пребити измежду бял ден на варненски бул., се стигнало след спор сред потърпевшите и биячите. Това разкри пред Дарик потърпевшият Ивелин Илиев.



Към 14.30 часа на 16 януари Ивелин, приятелката му Катрин и нейна другарка спрели с колата да заредят на бензиностанция на бул. „ Васил Левски ” в региона на кв. ”Чайка ”. До тях спряло сиво „ БМВ ” с четирима млади мъже вътре. Докато Ивелин бил на касата, мъжете от „ бавареца ” отправили неприлични жестове към Катрин, на които тя oтвърнала.

След тръгване, на първия светофар двете коли се засекли една до друга. „ Единият ми подвикна: „ Слез да ти смъква очилата ”. Не слязох, тъй като видях, че са четирима и нямаше смисъл да се удрям с тях ”, показа Ивелин. 

Четиримата с „ БМВ ”-то тръгнали да наблюдават колата му. Отново на бул. ”Васил Левски ”, само че към този момент покрай Регионалната здравна ревизия, Ивелин и Катрин са нападнати до момента в който чакат на червен светофар. Стъклото на шофьорската врата е било счупено с железен бокс. Ивелин е бил изкаран от колата и удрян с юмруци и ритници, до момента в който изпаднал в безсъзнание. В същото време с бокс е нападната и Катрин, на която са избити 4 зъба. След побоя биячите се качили в колата си и потеглили. 
 Един от биячите е счупил с железен бокс стъклото от страната на водача. фотография: Ивелин Илиев-->

 Ивелин Илиев, фотоси: Facebook
Ясен е регистрационният номер на колата, с която са били биячите. Сигнал до полицията са подали очевидци на случая. 

За нападателите си Илиев е научил, че се подвизават в кв. ”Трошево ” и използват опиати. „ Получих позвъняване, че единият от тях е бил защита на някакъв милионер, тъй че не знам какво да си мисля ”, сподели още пребитият мъж. 

От варненската полиция научил, че е открита самоличността на причинителите. От проверяващите той научил още, че биячите му са варненци и през вчерашния ден са били търсени на адрес. След като не са били открити, са оповестени за общодържавно търсене. 
 Пострадалите Ивелин Илиев и Катрин Йорданова фотография: Ивелин Илиев
От случилото се Катрин е доста уплашена, разкри Ивелин. Пребитият мъж и приятелката му са твърдо решени да съдят нападателите си.

За още вести харесайте страницата ни във Facebook
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР