До инцидента, който по чудо се разминал без ранени, тъй

...
До инцидента, който по чудо се разминал без ранени, тъй
Коментари Харесай

Задържаха бившия на Анелия - Калоян Арсенов за пиянската стрелба в София! За малко да убие младо семейство

До случая, който по знамение се разминал без ранени, защото патроните се забили в стена на жилище, в което имало хора, се стигнало след изобилна почерпка за новороденото бебе на 30-годишния Калоян Арсенов. Новината потвърдиха от Министерство на вътрешните работи, написа " Телеграф ".

Синът на някогашната екоминистърка в кабинета " Сакскобургготски " и наборът му Йордан Златков, който пък е наследник на кримката Злати Златев-Златистия, бяха отведени през вчерашния ден в столичното 4-то РПУ , където не престават да обясняват случая.

Гърмежи " Беше като на женитба. Чухме най-малко 4-5 изстрела. Стреснахме се, излязохме на улицата и видяхме младежи, които честваха нещо в заведение ". Това описаха през вчерашния ден хора от кооперация на ул. " Цветна градина " 38 в кв. " Лозенец ", където станала стрелбата. Млада жена пък показа, че един от патроните счупил прозореца й, и сподели дупката в стъклото. Тя показа, че фамилията й си било вкъщи и единствено случайността ги избавила от раняване. Изплашени съседи извикали неотложно полиция и на място пристигнали ченгета от 4-то РПУ.

Униформените заварили в заведението компания от петима мъже, измежду които и Калоян Арсенов. Те разказали, че седнали да се почерпят за новороденото бебе на сина на някогашната министърка. Справка на криминалистите обаче посочила, че през вчерашния ден не е било раждането на бебето, а предишния месец.

Според очевидци младежите били очевидно почерпени. Пистолетът, с който била открита стрелбата, е военен " Глок ", законно притежаван от 30-годишния Арсенов . Първоначално ченгетата помислили, че той е създал изстрелите, само че по-късно приятелят му Златистия младши признал, че той натиснал спусъка. Взети са натривки от ръцете и на двамата, с цел да се види дали синът на Долорес не е стрелял във въздуха. Калоян подписа брак с гаджето си Сара Кятовска преди година.

В предишното си ексминистерският наследник се водеше за един от най-желаните ергени, като негови приятелки бяха Юлия Юревич и фолкфурията Анелия.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР