До интересни резултати доведе проучване сред феновете на Реал Мадрид,

...
До интересни резултати доведе проучване сред феновете на Реал Мадрид,
Коментари Харесай

Феновете на Реал: Махнете Бейл, вземете Мбапе

До забавни резултати докара изследване измежду почитателите на Реал Мадрид, осъществено от авторитетното испанско издание AS. След като близо 100,000 ентусиасти взеха присъединяване в онлайн въпросника, вотът изрично демонстрира тяхното предпочитание френският гений Килиан Мбапе да дебаркира в Мадрид за сметка на Гарет Бейл.

По последна информация президентът на „ белите “ Флорентино Перес персонално уверил фамилията на 18-годишният нападател, че в случай че той се съгласи да премине в Реал, един от триото BBC ще напусне „ Бернабеу “ това лято. Въпросното заричане пристигнало след изявени терзания, че времето за игра пред Мбапе ще бъде мощно лимитирано в испанския първенец при конкуренцията на Бензема, Бейл и Роналдо.

Следствие на тази информация, от AS се обърнаха непосредствено към почитателите на „ кралския клуб “ с въпроса: кой от BBC бихте желали да бъде сменен от нападателя на Монако, в случай че той бъде закупен и би трябвало ли изобщо сходни дейности да бъдат предприемани?

Да се бие шута на Бензема, Бейл или Кристиано?

Относно първата част на въпроса решението беше повече от ясно – Гарет Бейл да бъде продаден. Уелското крило акостирало в испанската столица преди 4 години против рекордните тогава 100 милиона евро, изкара най-разочароващата си акция в Мадрид през миналия сезон, като бе изтезават от голям брой контузии. Този факт сигурно е повлиял на 42.63% от гласувалите за него (10,375 вота), като Роналдо се подрежда 2-ри с 24.65%, а за Бензема са дали своят вот едвам 12.25% от взелите присъединяване в анкетата последователи. 1/5 пък са на мнение, че нито един от триото не трябва да бъде сменен за Мбапе.

Мбапе или Бейл?

Вследствие резултатите от първото изследване, нов въпрос бе подложен пред почитателите, като този път той гласеше: добра концепция ли е да бъде продаден Бейл, с цел да бъде закупен Мбапе?

Цели 75% от гласувалите 68,078 почитателя на Реал Мадрид са на мнение, че Флорентино Перес не би трябвало да се замисля в продажбата на Бейл и покупката на френското дете знамение от Монако.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР