До грозен скандал между футболистите на Легия (Варшава) и група

...
До грозен скандал между футболистите на Легия (Варшава) и група
Коментари Харесай

Фенове на Легия набиха футболистите

До противен скандал сред футболистите на Легия (Варшава) и група почитатели се стигна след вчерашната загуба от Лех (Познан) с 0:3. При качването си в рейса след мача играчите са били пресрещнати от недоволни последователи. Според полските медии, футболистите са помислили, че ентусиастите желаят да поговорят с тях, само че вместо това е последвал пердах, който е траял към 10 минути.

От управлението на Легия започнаха лично следствие и излязоха с декларация, в която остро осъдиха нападението над играчите.
Mistrzowie Polski dotarli na stadion Lecha Pozna #LPOLEG pic.twitter.com/SyA9NeLCIk
— Adam Dawidziuk (@AdamDawidziuk) 1 октомври 2017 година " Нашият клуб осъжда случилото се, което внезапно контрастира с общоприетите правила на държание. Основният принцип на Легия е взаимното почитание и по тази причина няма да поносим прекосяването на избрани граници. Ще предприемем нужните ограничения за обезпечаване безпонасността на нашите футболисти ", се споделя в изказването.

За Легия това беше втора поредна загуба и общо пета за сезона. Грандът от Варшава заема 8-о място в класирането на полската Екстракласа, като изостава с 8 точки от водача Гурник (Забже).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР