До голяма степен насилието в семейна среда е породено от

...
До голяма степен насилието в семейна среда е породено от
Коментари Харесай

Мира Радева: Обществото се опитва да стреля по изкуствени патици

До огромна степен насилието в фамилна среда е подбудено от мълчанието на дамата. Българското общества върви в неправилна линия, непрестанно се пробва да стреля по изкуствени патици и елементарно се манипулира. Така социологът Мира Радева разяснява в предаването „ Лице в лице” последните случаи на принуждение над дами.
Майката на обвинявания в ликвидиране брачен партньор: Кремена имаше единствено дребна рана на устната Силва Ангелова споделя, че не знае различен път сина й да е посягал на жена си
Според Мира Радева същинският път е предварителната защита – по какъв начин да не сътворяваме условия в самото общество, тъй че експанзията и насилието да са допустим метод на държание.

„ Това нещо ни даваше Истанбулската спогодба, като съществени насоки. Там акцентът беше комплициран върху това по този начин да се възпитават децата в фамилията и в учебно заведение, че да построяват полезности на приемливост и против агресията”, означи още Мира Радева.

Според нея в това е и връзката с концепциите на френския президент Еманюел Макрон в апела „ За европейско обновление”. Радева изясни, че съгласно нея Макрон слага доста значим въпрос – за какво преглеждаме Европейски Съюз като пазар.
Еманюел Макрон предлага минимална европейска заплата Той прикани жителите на Европейски Съюз да защитят застрашената Европа с гласовете си на европейските избори
„ Истинският център на Европейски Съюз са полезностите, битката за избрани идеали. Когато пренебрегнахме Истанбулската спогодба ние се наредихме на опашката на нецивилизованите общества в Европа”, сподели Мира Радева.

Никой не се възмущава от това, че всеки ден умира една жена от побой, само че всички са възмутени от една брошура с двама прегърнати мъже, уточни още Радева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР