До големия финал в петък остават само два дни. Проведоха

...
До големия финал в петък остават само два дни. Проведоха
Коментари Харесай

Радостина е поредната отпаднала от „Игри на волята: България“

До огромния край в петък остават единствено два дни. Проведоха се следващите две борби в „ Игри на волята: България “ . В борбата за имунитет, салдото реши всичко. Пред всеки войник имаше везна, която те трябваше да придържат с един крайник и да балансират делвата, която се намираше на другия край. Най-дълго задържа делвата Пламен , като на финала борбата беше яростен сред него и Юлиян, само че в последна сметка пожарникарят се оказа по-добрият и съумя да задържи делвата над един час и 30 минути. Рекордът на тази борба във всички територии, в които се излъчва формата е 56 минути, което значи, че Пламен усъвършенства този връх с цели 35 минути и сложи нов международен връх в „ Игри на волята “.
 Игри на волята NOVA
Номинациите бяха авансово ясни, тъй като още преди борбата за имунитет мъжете се схванаха да номинира т Ана Мария и Радостина , което и се случи. Двете събраха най-вече гласове и отидоха на елиминационен дуел. „ Изобщо не би трябвало да за сюрпризирани от тази номинация “, показа Юлиян. Двете дами не бяха сюрпризирани от номинациите.
 Игри на волята NOVA
Ана Мария и Радостина се изправиха в първия нощен елиминационен дуел, който се състоеше от няколко детайла. Първото тестване беше за акуратност. Имат осем кръга, които би трябвало да нанаижат и да изпишат думата победа. Втората част имаха по пет топки, с които трябваше да съборят пъзела на съперника. Тази която първа унищожи пъзела печели борбата. Ринговете се оказаха сложна задача за Радостина и тя не съумя да се оправи с тях, до момента в който Ана Мария ги наниза бързо и съумя да събори пъзела, с което завоюва борбата и влече в топ 5 на шоуто и е единствената жена стигнала до този стадий. Видимо мъжете бяха извънредно щастливи от тази победа, само че дали не подценяват оперната певица и няма ли тя да се окаже най-голямата изненада в шоуто?-->

Войните са към този момент единствено пет, чакат ни следващите борби и номинации, след които ще отпадне още един участник. Как ще се развие полуфинала на шоуто, ще забележим от 21:00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на, както и във и
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР