До финала на Hell’s Kitchen България остават само два дни

...
До финала на Hell’s Kitchen България остават само два дни
Коментари Харесай

Финалната тройка в Hell’s Kitchen ще стане ясна днес

До финала на Hell’s Kitchen България остават единствено два дни и на 24 май началник Виктор Ангелов ще избере спечелилия от първия сезон на надпреварата. Преди това обаче, четиримата финалисти ще преминат през сложни тествания, с цел да останат единствено двамата най-хубави. Тази вечер от 21:00 часа по NOVA, началник Ангелов ще сложи предизвикателство на тематика фюжън кухня, а след вечерната резервация един от тях ще се раздели с присъединяване си в надпреварата на крачка от огромния край.

Фюжън кухнята е направление в кулинарията, в което ловко се сплотяват присъщи артикули от разнообразни национални кухни. За него са нужни изключителни знания, тъй като доста постоянно обособените съставни елементи в една фюжън паница на пръв взор могат да наподобяват несъвместими.

Тази вечер всеки от четиримата финалисти ще изтегли по два флага и ще би трябвало да подготви съвършена фюжън паница с присъщи артикули от страните, които са се паднали. В помощ за оценяването и избирането на най-хубавото ядене, на помощ на началник Ангелов ще се притече началник Койчев, който има дълготраен опит в заведения за хранене по цяла Европа, в това число и такива със звезди Мишен. Победителят ще получи прелестен следобяд в игра на голф и доза самочувствие за идната вечерна резервация.

Четиримата финалисти ще имат и виновната задача сами да се оправят с всички поръчки на вечерята и то по съвършен метод, тъй като на този стадий от надпреварата всяка неточност се санкционира извънредно съществено. В края на вечерта ще стане ясна и финалната тройка, а кой ще финишира на почетното четвърто място, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР