До финала на Биг Брадър: Most Wanted остават само няколко

...
До финала на Биг Брадър: Most Wanted остават само няколко
Коментари Харесай

Съквартирантите за първи път се сблъскват с мнението на зрителите

До финала на Биг Брадър: Most Wanted остават единствено няколко дни. Още в понеделник, 11 декември, феновете ще изберат спечелилия в този пъстър и извънреден сезон, а довечера ще станем очевидци на последните номинации в Къщата.

Те ще се проведат по регламента плюс и минус и всеки от Съквартирантите ще уточни най-достойния и най-недостойния за успеха измежду тях. Звездите, събрали максимален негативен избор, ще се борят за утвърждението на феновете, а един от тях ще се раздели с шоуто вечно още тази вечер.

След съвсем месец, прекаран в изолираност, Съквартирантите ще се сблъскат с мнението на феновете. Те ще вземат участие в специфичната коледна игра „ Не се сърди, Съквартирантче “ и ще би трябвало да познават по адрес на кого са разнообразни мнения от Фейсбук страницата на предаването.

Дали мненията ще бъдат отрицателни или позитивни зависи от полето, на което ще попаднат след мятане на зар, а дали ще има афектирани или пък щастливи Съквартиранти от чутото по техен адрес, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Още с влизането си в шоуто, Динко насочи тежки обвинявания по адрес на Джино. Ямболията съобщи, че Джино не е кавалерът, за който се показва и има да връща огромна сума пари на някогашната си жена. Тази вечер Господин ще опише историята и на останалите Съквартиранти, а по-късно ще влезе в директен конфликт с Джино, който отхвърля всички тези обвинявания.

В търсене на истината, на Динко ще бъде предоставена опция да получи отговор от първо лице, а какво ще се случи и ще се окажат ли изказванията по адрес на Бианкалана клюка, следва да разберем.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР