До една година и половина ще бъде завършена цялостната национална

...
До една година и половина ще бъде завършена цялостната национална
Коментари Харесай

Електронно здравеопазване след година и половина, обеща проф. Ангелов

До една година и половина ще бъде приключена цялостната национална здравна осведомителна система, с което на процедура в страната ще има изцяло работещо, увери здравният министър и кандидат-депутат от ГЕРБ, съобщи БГНЕС.
Представяйки съществени акценти от предизборната стратегия на партията пред членове на КНСБ, проф. Ангелов увери, че в програмата на партията е залегнала ускорение на дигитализацията в здравната сфера, давайки образец със приключените към този момент, и част от пациентското досие.
 Здравният министър: Място за паника няма, лечебните заведения ще устоят на натиска Здравният министър: Място за паника няма, лечебните заведения ще устоят на натиска
Въпреки увеличението на инфектираните, място за паника няма, сподели министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов във Варна. По ду...
Пред участниците в полемиката той уточни още, че от партията ще работят за качествена здравна грижа в отдалечените региони, промяна в НЗОК и демонополизирането ѝ, както и за по-високи приходи в системата на опазването на здравето. Ангелов даде обещание още продължение на промяната в Спешната помощ, по една съвременна болница във всеки район на страната, както и вложения в здравното обучение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР