До един-два месеца коланите и видеорегистраторите в автобусите ще станат

...
До един-два месеца коланите и видеорегистраторите в автобусите ще станат
Коментари Харесай

Коланите и видеорегистраторите в автобусите ще станат задължителни до 2 месеца

До един-два месеца коланите и видеорегистраторите в рейсовете ще станат наложителни, разгласи министърът на превоза Ивайло Московски. Автобусът, който катастрофира на автомагистрала " Тракия " предходната седмица, а шестима пасажери починаха, е бил в изрядно техническо положение - демонстрира инспекция на министерството.


Автобусът, водачите и документите на транспортното средство са изрядни, демонстрира инспекцията на транспортното министерство.
Ивайло Московски, министър на превоза, осведомителните технологии и известията: Направихме инспекция по самото придвижване на рейса, т.е. като осъществяване на самия курс София-Бургас и Бургас-София. Установили сме годен пътен лист с двамата водачи, със надлежно часовете на потегляне и тръгване. Александър Марков: Сега 40% от рейсовете у нас са оборудвани с колани. Предстои те да станат наложителни за всички.
Коланите за всички типове рейсове ще станат наложителни, незабавно откакто бъде признат новият Закон за придвижване по пътищата.
Ивайло Московски, министър на превоза, осведомителните технологии и известията: Предстои от 23-и да тръгне на разискване ЗДвП - по този начин както е плануван да се раздели на три елементи. В тази част, която ще касае техническото съоръжение на колите, е нашият ангажимент, да заложим всички ограничения, които сме ги разгласявали - видеорегистратори, колани наложително.
Пътна полиция, по закон, ще управлява за колани в рейсовете. Глобата за пасажерите е 50 лв..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР