До два-три месеца за Цветан Цветанов ще стане ясно дали

...
До два-три месеца за Цветан Цветанов ще стане ясно дали
Коментари Харесай

До два-три месеца Цветан Цветанов решава за нов политически проект

До два-три месеца за Цветан Цветанов ще стане ясно дали да започва нов политически план. Той позволи опцията неговият план да се яви на идните следващата година парламентарни избори.
„ Ако се прави политически план, то той би трябвало да е с ясни евроатлантически правила. В евроатлантическия път на страната би трябвало да се кажат огромни истини. Много се дистанцираме от една доста значима самодейност – „ Три морета “, където упоритостта е да се ускори цифровата, транспортната и енергийната съгласуваност с ефикасен инструмент за противопоставяне на съветското и китайското въздействие в региона на Триморието. Това би могло да даде по-голяма сигурност и икономическа вероятност “. Това сподели пред БНР Цветан Цветанов, началник на Евроатлантическия център за сигурност.

„ Днес повече от всеки път хората желаят да има икономическа тактика, по тази причина пораства рецензията и към предложенията на кабинета. Ако не се отговори уместно на недоволството на хората, ще има по-отчетливо търсене и припознаване на политически субекти отвън властта “.

Според него желанието на ръководещите за държавна петролна компания е липса на икономическа логичност.

„ Политиката не е за огорчени или за афектирани, а за хора, които имат небосвод и биха желали да получат поддръжка за секторните политики, които могат да бъдат осъществени. Аз не съм от политиците, които отиват на персонални нападки. Днес мога да приказвам с всеки, без значение от неговите възгледи. Трябва да създадеш платформа, която да сплотява, а не да разделя “.

„ Убеден съм в това, което следим - че хората имат потребност от нови проекти… Недоверието е голямо и има насъбран недостиг. Разговорите с хората са най-ценното нещо “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР