До два месеца търговците от Търговския център в Асеновград трябва

...
До два месеца търговците от Търговския център в Асеновград трябва
Коментари Харесай

Затварят временно Търговския център в Асеновград

До два месеца търговците от Търговския център в Асеновград би трябвало да изоставен постройката. Причината за поставеното им изискване е осъществяване на главен ремонт на пространствата вътре. В последните години непрестанно са осъществявани настоящи ремонтни действия. Последното незабавно поправяне бе осъществено на покрива на Търговския център, преди няколко месеца. За дейностите община Асеновград похарчи към 20 000 лв.. Целта на незабавните ограничения бе да не се допусне пораждане на случай, грозящ живота на хората, които населяват или посещават обекта.
До момента неведнъж са осъществявани експертизи на по този начин нареченото второ площадно равнище на централния площад " Академик Николай Хайтов " в града. Зоната се явява и покрив на Търговския център. При последните огледи и инспекции е открито, че по структурата има нарушавания, които изискват сериозен ремонт. За да се случи това, следва Търговският център да бъде краткотрайно затворен за достъп на жители. След като търговците изоставен пространствата си, специалисти ще създадат оценка и на база резултата от разбора администрацията ще предложи на Общински съвет-Асеновград типа ремонт, който да бъде осъществен в Търговския център.
На този стадий желанието е той да резервира функционалността си, каквато е сега. Но предвид на изказванията, че паркоместата в центъра на града са незадоволително, в случай че бъдат препоръчани други хрумвания за смяна в някаква посока, след ремонта, локалната администрация е подготвена да договаря и да ги разиска. За момента не е ясна сумата, която ще бъде нужна за осъществяване на ремонтните действия. Обновени ще бъдат и част от стълбите, от страната на пощата, които се явяват метод към подплощадното пространство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР