До дни ще се състои премиерата на български еко автомобили

...
До дни ще се състои премиерата на български еко автомобили
Коментари Харесай

Българските електромобили, предназначени за разходки на европейски туристи

До дни ще се състои премиерата на български еко коли на три и четири колела. Това ще се случи по време на влиятелно автоизложение в Женева. Първият български производител на коли SIN Cars ще показа разработките си на коли за разходка на туристи - електрическа триколка (Рикша TUK TUK) и четириколесен открит автомобил. Моделите E-TUK Ruse 500 и L City Sun са създадени в Русе. Това заяви българският производител.

Автомобилът L City Sun e първият в света с сходни размери, който е предопределен за придвижване по пътищата и създаден най-вече за транспортиране на туристи до хотели, разходки към градски забележителности. Колата разполага с 8 + 1 места и e уникален в международен мащаб.
 60% от германците не желаят електрически автомобил, макар нараствания <a href=бонус " >
60% от германците не желаят електрически автомобил, макар нараствания бонус

Колкото по-възрастни са интервюираните, толкоз по-малко желаят да употребяват такава кола

На автоизложението SIN ще покаже бутиков суперавтомобил - SIN R1 650. Тя развива до 300 + км. ч и форсира до 100 км. ч за по-малко от 4 секунди. Новостите в уличния вид на SIN R1 са от механически до тънък интериор, направен от една от най-хубавите италиански компании за дизайн. " Държим решително спортната си линия и ставаме все по-добри в основаването на бърз и атрактивен автомобил ", сподели притежателят на SIN Cars Росен Даскалов, който е и дизайнер и основател на моделите. " През 2020 фокусът е върху колите на бъдещето - екологичните електрически автомобили , каквито са новите ни Е-TUK Ruse 500 и L City Sun. В над 200 града в Германия градските центрове са към този момент затворени за дизелови коли. Европейските градове се нуждаят от този тип превоз, а ние сме ангажирани и с идеята за намаляването на нездравословните излъчвания. ", добави Даскалов.

В Женева SIN Cars Industry ще показа още модели от еко серията си - L CITY Utility 2020 в категория М1 - електрически автомобил за транспорт на пасажери и товари, чиято съществена функционалност е да зарежда и обслужва магазини, заведения и институции, които се намират в центровете на огромните градове. Различните модификаци варират от дребни камиони за доставка до леки коли, а напълно електрическият пробег е до 400 км.
 Нито един електрически автомобил не е продаден в България за три месеца
Нито един електрически автомобил не е продаден в България за три месеца

Тов а демонстрират данните на Асоциацията на европейските производители на коли

Цените ще бъдат конкурентни на до момента създаваните модели на пазара, а качеството ще превъзхожда сглобяваните в Китай, оповестяват още от компанията за произвеждане на коли.

Освен за разходки на туристи, въз основата на многофункционалната платформа Sin Cars предлага и кола, е особено създадена за куриерски доставки и превоз в огромните градски центрове.(L City Utility), която ще предлага 360 - градусова панорама. Триколката е създадена по поръчка на френската компания Mondial Tuk Tuk и ще бъде извънредно създавана за тях. В първата си година минимум 50 от българските електрически триколки ще разхождат туристи из Европа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР