До дни ще бъде затворен за движение на превозни средства

...
До дни ще бъде затворен за движение на превозни средства
Коментари Харесай

Затварят за движение моста при пазара в Асенoвград

До дни ще бъде затворен за придвижване на транспортни средства моста при кооперативния пазар в Асеновград. Забрана влиза в действие от тази неделя /05.11.17 г./.
Максималният период, избран от компанията реализатор, за който мостът при общинския пазар ще остане затворен за придвижване, е в границите на 35 дни. Но ремонтът би могъл да завърши и по-бързо, подчертаха от Общината.
Причината за пътната метаморфоза е осъществяване на ремонтни действия по плана за Воден цикъл на града, които ще се реализират в сектора на кръстовището сред улиците " Васил Левски ", " Захари Стоянов " и " Речна ", където се намира и постройката на Пожарната в Асеновград.
" Съзнавам, че затварянето на моста на пазара ще сътвори неудобства, само че се надявам със затварянето на пътя на 05.11.17 година всички други различни направления да бъдат отворени за придвижване на коли ", сподели за Actualno.com кметът на града лекар Емил Караиванов. А точно: " Железният мост ", околовръстният път и мостът при остарялата пловдивска автогара. Възобновено ще бъде и придвижването по улиците " Александър Стамболийски ", " Цар Иван Асен II ", " Съединение " и " Индустриална ".
До посочената дата ще отпадне и възбраната за прекосяване на транспортни средства по улица " Хан Крум ", като тя ще е отворена за придвижване към ул. " Цар Иван Асен II " до края на строително-монтажните работи по Водния цикъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР