До дни Съединените щати ще забранят на българин да влиза

...
До дни Съединените щати ще забранят на българин да влиза
Коментари Харесай

Поптодорова: След като сами не се справяме с корупцията, трябва помощ отвън

До дни Съединените щати ще забранят на българин да влиза в страната поради корупция. Това разгласи американският дипломат Херо Мустафа през вчерашния ден. Санкционираният е публично длъжностно лице. " Посланик Мустафа ни сподели, че подписаните съглашения сред Тръмп и Борисов на 25 ноември се извършват ", сподели в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия Елена Поптодорова, вицепрезидент на Асоциацията на Атлантическия контракт.

Самото деяние ни споделя, че откакто сами не смогваме, явно имаме потребност от помощ извън, счита Поптодорова. Според нея ни би трябвало една по-прагматична помощ извън и тя се показва в това първо деяние в посока на откриване на корумпирани, овластени лица.
Елена Поптодорова: Очевидно е, че приказваме за епидемиологично положение на страната и откакто сами не можем да почистим тези Авгиеви обори, това би трябвало да стане в границите на един дълъг развой, който в този момент стартира.
Тя акцентира, че Съединени американски щати не са просто наши сътрудници, те са съдружници.
Елена Поптодорова: Тогава, когато бъдат наранени американски ползи, това към този момент престава да бъде единствено непознат интерес. За благополучие ползите на България и Съединените щати в региона на върховенството на закона, в региона на правата на индивида, на такива престъпни действия като пране на пари, всевъзможен тип трафици, тук ползите не просто са близки, те са идентични, те съответстват.  Съединени американски щати ще забранят на българин да влиза в страната поради корупция Съединени американски щати ще забранят на българин да влиза в страната поради корупция
До дни Съединените щати ще забранят на българин да влиза в страната поради корупция. Това разгласи американският дипломат Херо Мустафа пред Нова телевизи...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР