До дни първите изкупвачи на сурово мляко ще могат да

...
До дни първите изкупвачи на сурово мляко ще могат да
Коментари Харесай

До дни първите изкупвачи на сурово мляко ще регистрират договорите си онлайн

До дни първите изкупвачи на сурово мляко ще могат да записват онлайн договорите си в Регистъра на подписаните контракти за доставка на сурово мляко в Интегрираната система за администриране и надзор (ИСАК), според Наредба разпоредба номер 1. Това ще става посредством подаване на електронни заявки в особено създадената за това Система за електронни услуги, която ще бъде обвързвана с модула на ИСАК за бранш "Мляко ". Съобщението е на пресцентъра на фонд "Земеделие ".

Държавна фирма "Земеделие " работи интензивно за дигитализацията на всички системи, които управлява. Това ще докара до понижаване на административната тежест за земеделските стопани и агробизнеса и ще облекчи както работата им, по този начин и отговорностите, показват от финансовата институция.

От фонда осведомят още, че затова от 10 до 12 септември 2019 година няма да се одобряват заявки за вписване на контракти на първите изкупвачи на мляко в регионалните дирекции на Държавна фирма "Земеделие ". Временното прекратяване на регистрацията се постанова заради софтуерно адаптиране и възобновяване на модула в ИСАК и довеждане докрай на последния стадий от връзката му със Системата за електронни услуги за бранш "Мляко ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР