„До ден днешен няма нищо реално, защото не е имало.

...
„До ден днешен няма нищо реално, защото не е имало.
Коментари Харесай

Борисов за скандала с подслушванията: Толкова се объркаха и паникьосаха, хората не им вярват

„ До ден сегашен няма нищо действително, тъй като не е имало. Толкова се объркаха и паникьосаха, че би трябвало бързо да зашият нещо, да създадат компилация и да създадат нов Костинброд”. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява свадите с подслушванията на политици.

Борисов изясни, че не са му пришили единствено това, че е изял човек. Той е събрал в централата на ГЕРБ Деница Сачева, Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Лъчезар Борисов, проф. доктор Костадин Ангелов и други Бойко Борисов регистрира, че към момента няма доказателства за изказванията за подслушвани политици.

Цяла седмица не споделят нищо кой е подслушван, с нарушители ли е разговарял, с цел да е прихванат. Трескаво търсят някой, като оня предприемач в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе правилно, уточни той.

По думите му това е правено в България през 1944 година. „ Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го умъртвили и са написали в смъртния акт, че е умрял от червен вятър “, уточни водачът на ГЕРБ.

Според Борисов към този момент хората не имат вяра на обвиняванията за подслушване: „ Фабрикуват сега, би трябвало да създадат нещо, с цел да избягат от това, в което се натикаха. Вече хората не им имат вяра за тези подслушвания “, добави той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3101412166753499/?notif_id=1622272651767346&notif_t=live_video&ref=notif
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР