До часове ще бъде открита 74-тата сесия на Общото събрание

...
До часове ще бъде открита 74-тата сесия на Общото събрание
Коментари Харесай

Президентът Радев и вицепремиерът Захариева проведоха важни срещи преди форума на ООН

До часове ще бъде открита 74-тата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации. България е показана от президента Румен Радев и вицепремиера Екатерина Захариева. Двамата към този момент организираха някои значими срещи.

„ Нашата упоритост е да стартираме да възобновяваме българското наличие. Ирак има потребност от поддръжка. Повторната дестабилизация ще засегне и нашия район и във връзка с сигурност, и във връзка с увеличение на мигрантските и бежанските потоци ", съобщи президентът Румен Радев.

„ Една от най-важните срещи, които имах, съгласно мен беше с Индия- страна, към която гледа целият свят. Компаниите от Индия търсят и други места за вложения и гледат на Централна и Източна Европа, както и на България, като на благонадежден сътрудник, страна, в която се прави елементарно бизнес, в която има доста гений ", съобщи Екатерина Захариева.

До момента форумът се отличи с 16-годишната Грета Тумберг, която се изправи против международните политици и изненадващата поява на американския президент Доналд Тръмп.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР