До часове се очаква от Ботев (Враца) официално да обявят

...
До часове се очаква от Ботев (Враца) официално да обявят
Коментари Харесай

Ботев се подсилва с футболисти на Тулуза

До часове се чака от Ботев (Враца) публично да разгласят сериозен трансферен удар. Още през вчерашния ден в клуба от Северозападния град трябваше да дойдат двама футболисти от елитния френски Тулуза.

Става въпрос за ляв бек и вътрешен халф, които в допълнение да подвигат класата в състава на Росен Кирилов. Въпросните футболисти попадат в разширения състав на първия отбор на един от еврокошмарите на ЦСКА.

Те ще играят като преотстъпени в родния хайлайф и задачата е да получат задоволително игрово време. Няма да изненада, в случай че документите им бъдат уредени бързо, те бъдат картотекирани в БФС още до неделния мач с Левски, който се чака с изключение неспокойствие в целия град.

Поне единият от тях може даже да дебютира против " сините ". Росен Кирилов се надява и да може да разчита на най-малко трима от карето контузени, които отпаднаха за мача за мача със Славия.

Най-малки шансове за това има опитният бранител Мартин Кавдански. Той е с раздран гръден мускул. Браян Переа, Жан-Пиер да Силва и Луис Фелипе обаче се чака да са подготвени на 100 %.
 Дориан Бабунски надъха Ботев (Враца) преди мача с Левски
Дориан Бабунски надъха Ботев (Враца) преди мача с Левски

Той пожела триумф на отбора във значимия мач
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР