До часове Мая Манолова ще обяви дали ще се включи

...
До часове Мая Манолова ще обяви дали ще се включи
Коментари Харесай

До часове Мая Манолова ще обяви дали ще се кандидатира за кмет

До часове Мая Манолова ще разгласи дали ще се включи в кметската конкуренция за София До часове омбудсманът Мая Манолова афишира публично ще влезе ли кметската борба за София. Самата тя за момента не го удостоверява непосредствено, само че намеците са в тази посока.

От месеци се приказва, че омбудсманът Мая Манолова ще се яви като самостоятелен претендент за кмет па София на локалните избори на 27 октомври , а информациите в тази посока също стават от ден на ден. Самата тя за момента не удостоверява непосредствено.

„ До часове безусловно ще разглася своето решение, само че няма да е през днешния ден, тъй като имам още работа, която би трябвало да свърша като омбудсман “, разяснява Манолова.

На въпрос дали ще извършва тази функционалност до 4 септември, тя беше сбита и съобщи, че в днешният ден сигурно ще работи като омбудсман.  Манолова ще подаде оставка при влизане в борбата за кметския стол, заяви самата тя.

 
„ Законът не ме задължава – мога да взема и неплатен отпуск. Но мисля, че честното, честно и почтено държание е да подам оставка и да вляза в това състезани е “.-->
 
Преди ден “Дарик “ заяви, че Манолова ще бъде издигната на 4 септември от предприемчив комитет. След това градската организация на Българска социалистическа партия ще разгласи поддръжката си за нея. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР