До брутално, нагло видео ,показващо известен дилър от Петрич, който

...
До брутално, нагло видео ,показващо известен дилър от Петрич, който
Коментари Харесай

Дилър рекламира стоката си с видео

До брутално, безочливо видео,показващо прочут дилър от Петрич, който продава кокаин се добра Struma.com. Видеото бе мотив за арест на известния в Петрич Юли Кавалджиев, с прякор Кафало.

Кафало изпратил видeото от персоналния си телефон на наркозависими и по-малки наркодилъри,които купували от него и по този начин набирал клиенти. На записа Кафало разпространява бизнеса си с дрога, рекламирайки цената, на която върви грама, продаден от него-45 Евро.

Вижда се електронна везна и кокаин,който чака купувачи. Дни откакто пусна записа на познати купувачи и дилъри, полицията в Петрич,за която Кафало е обект на оперативна разработка от дълго време, го залови в миг на договорка. Продал 20 грама кокаин на двама наркозависими.

При обиск в дома му ченгетата откриха и кокаина, който демонстрира на видеото канабис и към 14 000 Евро. Иззета бе и електронна везна.

Кафало бе арестуван, в следствие освободен под парична гаранция и сега чака прокуратурата и съда за решение. Според осведомени "апокрифната " онлайн продажба на дрога набира известност Разработва се затворена мрежа,в която Кафало сподели по какъв начин се прави наркобизнес. Вижте.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР