До бруталната престрелка между двамата най-вероятно се е стигнало заради

...
До бруталната престрелка между двамата най-вероятно се е стигнало заради
Коментари Харесай

Току-Що Изтече Нова Информация, Което Преобръща Всичко За Екзекуцията На Пелов! Вижте Фаталната Силвия! Ето Снимки

До бруталната престрелка сред двамата най-вероятно се е стигнало поради брачната половинка на Владимир Пелов - Силвия, мълви се настойчиво в Ботевград. Според клюката половинката на избягалия пандизчия е поддържала интимна връзка с Марио Панчев - Големия. Все още не е известно дали Пелов е причакал в тъмното своя дълготраен другар, устройвайки му засада, или двамата са имали среща, написа " Уикенд ". " Марио спеше с дамата на Владимир Пелов от най-малко 2-3 години, това се знаеше в цялостен Ботевград. Някои дори разправяха, че Пелов е провел бягството си от пандиза, с цел да се върне при брачната половинка си и с цел да отмъсти на дългогодишния си другар Голмемия ", твърди гражданин на Ботевград, осведомен с тайните на ликвидирания рецидивист.



Силвия - дамата на Владимир Пелов Според различен слух, който се носи в града, Владимир Пелов е имал финансови искания към Марио Панчев, свързани с изпълненото от него ликвидиране през 2016 година. Тогава, в средата на януари, е премахнат ромския сводник Петър Василев - Пинко, за който работеха над 15 проститутки. Смъртта на Пинко остана неразкрита - той бе открит мъртъв в автомобила си на паркинг в Ботевград на 16 януари 2016 година малко откакто бе пуснат от пандиза.

В северозападния град се говореше, че Пинко е премахнат от Владимир Пелов, а огромният печеливш от гибелта на сводника бе точно Марио Панчев. с " След кончината на Пинко всички негови проститутки минаха на работа при Големия. Знаеше се, че Марио е поръчал Пинко, двамата водиха война от много време, само че Пинко се ползваше с полицейски чадър. Разправяха, че убийството е поръчано на Владимир Пелов за 20 бона ", спомня си жител на ъндърграунда.

Според него Пелов не получил цялата сума за изпълнената от него мокра поръчка, защото единствено няколко месеца по-късно се озовал в ареста като обвинен за убийството на двамата братя Цветан и Марко Петрови, а до момента в който търкал наровете, влезнала в действие присъдата му от 32 години за въоръжен грабеж на златарско ателие, похищение и опит за ликвидиране на преследващите го служители на реда. След дръзкото въоръжено бягство от пандиза, Владимир Пелов отправял неколкократно закани към тогавашния си другар Марио Панчев, признаха другари на килъра на рецидивиста. Заканите дошли посредством общия им прочут - сенчестия предприемач от Ботевград Тишо Перуката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР