До 80% намаления на дрехи, обувки и техника обещаха магазините

...
До 80% намаления на дрехи, обувки и техника обещаха магазините
Коментари Харесай

”Намаленията” за Черния петък - 70%, 50%, две за едно

До 80% понижения на облекла, обувки и техника дадоха обещание магазините във връзка идния Черен петък. Той ще стартира в нощта на четвъртък против петък на 24 ноември и ще продължи чак до понеделник вечерта. Някои магазини и онлайн търговци у нас пуснаха промоциите си още от понеделник.
" В петък ще има понижения от порядъка на 30%, приготвяме се съществено и зареждаме доста стока ", изяснява продавач-консултант в столичен мол.

В различен магазин ще притеглят клиенти с правилото две на цената на една.

" Ако една риза коства 70 лв. в четвъртък, то през Черния петък ще може да вземете две от същия вид за 50 лв. ", описа продавач на известна компания за облекло пред " Труд ".

Експерти предизвестяват да внимаваме, когато пазарим в такива дни.

Първата илюзия е, че доста магазини оферират на промоция остарели сбирки или артикули, които залежават в складовете им.

Може да има спекулации и при пониженията. Например търговецът да е обозначил 50% отстъпка, а в действителност да не е толкоз, изясни Богомил Николов от асоциация " Активни консуматори ".

Затова първо би трябвало да ревизираме авансово каква е същинската цена на стоката.

По думите му не всички понижения, изключително такива от по 70%, са същински. Досега не е имало година, в която да няма глобени търговци към Черния петък, подсети той.

Е-магазините в България регистрират четворен растеж на визитите по време на Черния петък, което слага страната ни измежду първенците в Европа, демонстрира проучване на пазара на софтуерната компания RTB House, която работи с най-големите марки на над 100 международни пазара. Миналата година общият оборот на онлайн продажбите е надминал 3 милиарда $.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР