До 70% от населението вероятно ще се зарази с коронавируса,

...
До 70% от населението вероятно ще се зарази с коронавируса,
Коментари Харесай

До 70% от населението ще се зарази, обяви Меркел

До 70% от популацията евентуално ще се болести с ковид, който се популяризира по света, съобщи през днешния ден канцлерът Ангела Меркел. Към момента няма лекуване и по тази причина вниманието ни би трябвало да е концентрирано върху закъснение темпото на разпространяване на болестта, добави тя.

" Става дума за печелене на време. Когато на открито има вирус и няма ваксина и терапия, тогава 60-70% от популацията ще се болести. Процесът би трябвало да се концентрира върху това да не претоварим системите за опазване на здравето като за задачата се опитаме да забавим вируса. "

Малко по-късно управляващите оповестиха за трети смъртен случай в Германия.

Според нея държавните управления в Европа явно ще би трябвало да заделят значитнелни разноски за справяне с рецесията и евентуално ще би трябвало да се преразгледат рестриктивните мерки на Пакта за непоклатимост. Но към този момент този механизъм обезпечава задоволително еластичност за изключителни обстановки, добави тя.

Пактът слага предел от 3% от Брутният вътрешен продукт на допустимия бюджетен недостиг, а към този момент страни като Италия и Гърция приканиха средстваза за ограничения против COVID-19 да бъдат изключени от статистиката за разноските.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР