До 70 000 лева без ДДС планира да изхарчи община

...
До 70 000 лева без ДДС планира да изхарчи община
Коментари Харесай

Канцеларски материали и офис оборудване за до 70 000 лв. поръчва община Асеновград

До 70 000 лв. без Данък добавена стойност възнамерява да изхарчи община Асеновград за доставка на писалищен и печатни материали и дребно офис съоръжение, които вероятно биха се употребили до края на календарната година. За осъществяване потребностите на администрацията е оповестена социална поръчка по две обособени позиции. Комплексната оценка на офертите ще включва няколко индикатора, а точно: цена; период на елементарна доставка; период на експресна доставка; отстъпка.
Сред материалите и оборудването, които ще поръчва градската администрация през 2019 година, по двете обособени позиции на поръчката са копирна, принтерна, цветна, факс и други типове хартия, коректори, лепила, моливи, ножици, перфоратори, пликове, баджове, акумулатори, визитници, бели и коркови дъски, калкулатори, кошчета за боклуци, кърпички за разчистване на компютър, макетни ножове, маркери, тиксо, флумастери, фолио, химикали - първокласен, елементарен, тънкописец и така нататък, чанти за документи, шредер, кламери, папки, каталози, класьори. В документите се показва, че доставките ще се правят от време на време. Договорът, който ще бъде подписан сред общината и компанията реализатор, е със период 12 месеца.
Впечатление прави изискването за участниците в процедурата по обособена позиция 2 на съответната социална поръчка. Според условието претенденти по тази позиция могат да бъдат единствено лица или компании, при които минимум 30 на 100 от списъчният им състав е от хора с увреждания или такива, в неравностойно състояние. Т.е. съгласно обявата в състезанието, по втората позиция присъединяване могат да вземат " профилирани предприятия или кооперации на хора с увреждания ". Това демонстрира, че в първата позиция, която по име е съвсем дублирана на втората, могат да вземат участие всички компании. Тя е на стойност 55 000 лв. без Данък добавена стойност. А по другата позиция, по която действително могат да аплайват единствено компании и лица, отговарящи на избрани условия, съгласно Закона за публичните поръчки, е на стойност едвам 15 000 лв. без Данък добавена стойност и е уточнен образцов лист с материали, които могат да бъдат поръчани.
Офертите ще бъдат отворени на 08.03.19 година в 10:00 ч. в стая 517, ет.5 в постройката на община Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР