До 50% отстъпка за софтуерни ключовеАко търсите копие на Windows

...
До 50% отстъпка за софтуерни ключовеАко търсите копие на Windows
Коментари Харесай

Луда лятна разпродажба: Windows 10 за €8,67, Office 2019 за €29,49

До 50% отстъпка за софтуерни ключове

Ако търсите копие на Windows или се нуждаете от цялостен офис пакет на Microsoft за работа или учебно заведение, вижте онлайн магазина Keysworlds, който предлага невероятни отстъпки за най-популярните артикули на Microsoft. Освен това Keysworlds разполага с огромен избор от игри и различен програмен продукт от десетки снабдители на непостижими за останалите цени.

Всички покупки се извършат онлайн за броени минути с връзки за евакуиране и софтуерни ключове, които се изпращат непосредствено до вас за елементарен достъп и информации в бъдеще. Онлайн магазинът дава и цялостна техническа поддръжка по всевъзможни въпроси, които могат да зародят в процеса на евакуиране и инсталиране.

За да получите 38% отстъпка за копие на Windows 10 Pro, Windows 10 Home и Office 2019 Pro, използвайте ваучър BTS38 при поръчката. Защо се колебаете? Преобразете вашия компютър. Вижте по-долу всички невероятни софтуерни оферти на Keysworlds.

Без доста непотребни приказки, ето какво предлагаме, започвайки от Microsoft Office:
Допълнителна отстъпка от 38% за Windows 10 с ваучър: BTS38 . Допълнителна отстъпка от 40% за серията Office 2016 с ваучър: BTS40 Допълнителна отстъпка от 50% за останалите MS Office артикули с ваучър: BTS50
Всичко, което би трябвало да извършите, е да не забравяте да въведете специфичния код за отстъпка при поръчката. Какво чакате?

Имате въпроси?

Имате потребност от помощ преди или след поръчка? Тук сме, с цел да ви помогнем. Моля, изпратете ни имейл на [email protected] когато и да е и ще се радваме да ви предложим нашето чудесно обслужване на клиенти.

рекламна публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР