До 31 юли компаниите могат да се възползват от преференциални

...
До 31 юли компаниите могат да се възползват от преференциални
Коментари Харесай

Неотменната част от съвременната рекламна индустрия - печатът върху текстил

До 31 юли фирмите могат да се възползват от преференциални условия за присъединяване в COPIS – ревюто, отдадено на рекламните и печатни връзки
Периодът сред 25 и 27 септември е измежду най-важните в календара през тази година за всяка компания, заета в областта на рекламните и печатните връзки. Защото през първите дни на есента София посреща единствения български бизнес конгрес за бранша – COPIS. Мястото ще бъде интернационалният изложбен център Интер Експо Център.
Сред открояващите се тематики в представянето на фирмите през тази година е печатът върху текстил. С новаторски машини, технологии и програмен продукт в 8-ото издание на интернационалното ревю ще се включат компании от България, Китай, Румъния, Полша, Чехия, Италия и Унгария. Ще бъдат показани и новостите при цифровия щемпел, материалите и консумативите, графичния и пространствения дизайн, сувенири, дарове, рекламен текстил и образни връзки. Сериозен е фокусът върху ръководството на бизнес процесите в изискванията на актуалните софтуерни условия. Вниманието ще привлекат и новаторските POS екрани, използвани при рекламите в точката на продажба.
„ Присъствието на водещи марки от България и чужбина трансформира COPIS в ревю с първостепенно значение за сектора у нас и Югоизточна Европа “, разясниха присъстващи на последното издание, привлякло вниманието на повече от 6000 гости. Успехът на предходното издание рефлектира в още по-големия интерес на участниците през тази година. Вече е в ход огромна рекламна акция, ориентирана към посетителите експерти от България и чужбина.
„ Клиентът е от главно значение за нас. Затова всекидневно обновяваме новините на уеб страницата ни – www.copi-s.com , съдържащ и подробна информация с опциите за присъединяване. За да бъдем оптимално налични и близки до клиентите, държим на наличието си в обществените мрежи. Екипът на COPIS ви чака във Фейсбук страницата си - facebook.com/communication.art.print.image.sign/ “, разяснява екипът на ревюто.

Преференциални условия за присъединяване до 31 юли
Най-мащабното издание на COPIS ще заеме три изложбени зали, на обща повърхност 8000 кв.м. И за повторно ще се организира редом с ТМТ Експо - ревюто, отдадено на материалите и технологиите в текстилната промишленост. До 31 юли фирмите могат да се възползват и от преференциалните условия за присъединяване.
По-малко от три месеца. Толкова време остава до тазгодишното издание на COPIS. Всеки стадий от подготовката, както и подробна информация с опциите за присъединяване ще откриете на уеб страницата www.copi-s.com .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР