До 31 октомври тази година собствениците на имоти на територията

...
До 31 октомври тази година собствениците на имоти на територията
Коментари Харесай

Община Видин въвежда нови изисквания към собствениците на имоти за освобождаването им от такса смет

До 31 октомври тази година притежателите на парцели на територията на община Видин, които няма да ги употребяват през цялата последваща година, могат да изискат освобождение от такса за сметосъбиране и сметоизвозване, оповестяват от общината.

Собствениците на тези парцели би трябвало да подадат декларация за освобождение от такса боклук в общината, която съдържа и единодушие за приемане на информация за употребяваната електрическа енергия и/или вода в парцела, който е заявен. В случаите, когато разходът е над 100 киловата електрическа енергия и/или над 6 куб.м вода, притежателите ще дължат такса битови боклуци в троен размер, дружно с начислената рента.

Община Видин уведомява и предприятията, които желаят през 2022 година такса битови боклуци да бъде определяна съгласно количеството им или в изискванията на директно договаряне, че би трябвало да декларират това от 1 октомври до 31 ноември 2021 година

Със заявката се показват типът и броят съдове, които ще се употребяват през годината, съгласно оповестената периодичност на извозването на битовите боклуци, както и базовите параметри за недвижимия парцел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР