До 31 май се удължава времето, в което настоящите клиенти

...
До 31 май се удължава времето, в което настоящите клиенти
Коментари Харесай

ОББ с нови мерки за намаляване на финансовата тежест на клиентите си, държатели на кредитни карти

До 31 май се удължава времето, в което актуалните клиенти на банката с кредитни карти могат да разсрочват покупките си над 100 лева без такса и без рента.

Като част от ограниченията за облекчение на всекидневието и финансовата тежест на клиентите си в актуалното изключително състояние, ОББ, част от белгийската KBC Груп, предлага решение за всички клиенти с кредитни карти от банката.

Ако клиентите на банката, с кредитни карти, желаят да създадат покупки над 100 лева и да разсрочат заплащането на 12 месечни вноски, то в интервала до 31 май те могат да го създадат без такса и без рента.

Опцията е позната на множеството клиенти, които употребяват онлайн или мобилното банкиране. Може да се направи отвред с няколко клика през ОББ Онлайн или ОББ Мобайл, или с едно позвъняване в Центъра за обслужване на клиенти на ОББ на телефон 0700 117 17 или *7171.

„ Желанието на банката е да сме оптимално гъвкави по отношение на проблемите на клиентите си и да предлагаме решения, които ще улесняват бита на клиентите и ще ги защищават от влизане в серпантина на финансова взаимозависимост. “, разяснява Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ и кънтри управител на КВС Груп за България. „ Разплащанията с кредитни карти са извънредно известни и доста от клиентите ни ги практикуват всекидневно, по тази причина мислим, че това наше решение ще се одобри добре от тях. Отново подсещаме, че мобилното банкиране е едно отлично решение за разплащания и финансови интервенции от уюта на дома, където сме призовани да стоим. “, сподели в умозаключение Петър Андронов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР