До 31 март ще се приложат най-строги противоепидемични мерки, защото

...
До 31 март ще се приложат най-строги противоепидемични мерки, защото
Коментари Харесай

ВИДЕО Борисов: Хората не спазват меките мерки, не слагат маски! Затова разпоредих затягане

" До 31 март ще се приложат най-строги противоепидемични ограничения, тъй като животът и здравето на хората са най-важни. Мерките следва да се вкарат за всички места, където има скупчване на хора като огромни магазини, учебните заведения, заведенията за хранене ". Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на работно заседание с министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов и представители на Националния действен щаб. 

Малко по-рано през днешния ден здравният министър Костадин Ангелов оповести въвеждането за 10 дни на строги ограничения и затваряне на съвсем всчико, считано от понеделник. Той акцентира, че интервалът може да се разшири, в случай че ограниченията не дадат нужния резултат.

" Никога не съм се управлявал от това дали всички ще ни харесват или противоположното. Изборите идват и си отиват. Здравето на хората за нас постоянно е преди всичко, даже да понесем политическа вреда от нашите съперници. Мисля, че целият бизнес знаеше какви старания полагахме и поставяме, с цел да работят във допустимо най-меките ограничения ", опита да се оправдае министър председателят Борисов.

Министър-председателят посочи, че актуалните демократични ограничения у нас не се съблюдават, хората не носят маски, не са на отдалеченост, системата е претрупана и разпореди на здравните управляващи да подхващат налагащите се незабавни дейности.

" Преценявайте вие, имате моето позволение да извършите най-хубавото от здравна позиция. Стотици милиони се изляха в опазването на здравето, с цел да предпазим живота и здравето на хората, действайте ", сподели още министър-председателят Бойко Борисов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР