До 31 декември 2023г. всеки, закупил Razr 40 Ultra или

...
До 31 декември 2023г. всеки, закупил Razr 40 Ultra или
Коментари Харесай

Мotorola rarz 40 и motorola razr 40 ultra идват с 2TB безплатно място за съхранение

До 31 декември 2023г. всеки, закупил Razr 40 Ultra или Razr 40, може да се възползва от спомагателни 2ТВ гратис място за предпазване от MobiDrive за интервал от 24 месеца

Светлин Желев преди 9 секунди 0 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 13:50 | 13.09.2023

Кога да изключите телефона си от контакта: „ златният стандарт “ при зареждането

IT НовиниДаниел Десподов - 11:42 | 16.09.2023

Открит е напълно нов нерелативистки и немагнитен механизъм за генериране на терахерцови талази

ТелефониЕмил Василев - 18:30 | 14.09.2023

Ето какъв брой пари щяхте да имате в този момент, в случай че си купувахте акции на Apple вместо iPhone всякога, когато бъде пуснат нов модел

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Motorola предлага на потребителите на премиум серията razr вълнуваща промоционална оферта, която дава ново определение на смарт телефон преживяването.  Всички консуматори, закупили устройства razr 40 или razr 40 ultra в интервал до 31 декември 2023, към този момент ще могат да се възползват от цели 2TB гратис облачно пространство за предпазване от MobiDrive и то за интервал от две години.

Повече пространство за повече мемоари

В свят, в който е значимо да ценим и запечатваме спомените, Motorola схваща, че рестриктивните мерки за мобилно предпазване могат да бъдат обезсърчително предизвикателство за потребителите. Ето за какво компанията си е сложила задача да подсигурява на потребителите си, че ще запазят всеки миг. С промоционалната оферта, закупилите razr 40 и razr 40 ultra, ще разполагат с 2 терабайта в допълнение място за предпазване на върха на пръстите си, готово да запази всички обичани моменти, занимателни видеа и скъпи мемоари.

Независимо дали става въпрос за фамилни ваканции, есенни завършения, занимателни reels провокации или непрекъснато възходяща сбирка от фотоси и видеоклипове, razr 40 и razr 40 ultra на Motorola в комбиниране със постоянното облачно вместилище MobiDrive ще обезпечават потенциала, от който се потребителите имат потребност, с цел да запазят всички скъпи моменти.

За потребителите ще е повече от елементарно да заявят своите 2 TB място за предпазване в облака. Razr 40 и razr 40 ultra ще дойдат с авансово задействано cloud приложение, в което потребителите единствено би трябвало да се записват, с цел да получат своите 2ТВ подарък.

Детайли и интервал на акцията

Motorola razr 40 и razr 40 ultra с 2TB гратис облачно пространство от MobiDrive ще се оферират в интервал до 31 декември 2023 г, като промоционалната оферта ще важи за всички устройства от новата серия razr, закупени на територията на България от партньорската мрежа на Motorola. И двете устройства ще вървят с към този момент задействано cloud приложението на MobiDrive с към този момент заредени 2TB памет, за активирането на които ще бъде нужна само регистрация.

Потребителите могат да видят цялостните условия на промоционалната оферта Специалната промоция обгръща всички устройства razr 40 и razr 40 ultra, закупени на територията на България.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР