До 31 август всички пътуващи към Гърция трябва да попълнят

...
До 31 август всички пътуващи към Гърция трябва да попълнят
Коментари Харесай

Пътуващите към Гърция попълват електронен формуляр

До 31 август всички пътуващи към Гърция би трябвало да попълнят електронен формуляр PLF (Passenger Locator Form), оповестява БГНЕС.
Данните за контакт в Гърция, който би трябвало да попадат във формуляра, наличен на следния адрес https://travel.gov.gr, се попълнят най-късно предния ден преди идването им в страната. До 29 юли се вкарва краткотрайно ограничаване на влизането от България на всички сухопътни и жп гранични пунктове, като се изключи Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата – Промахон. Влизането ще е допустимо на този граничен пункт единствено с негативен резултат на РCR тест за ковид, изработен през последните 72 часа преди идването в Гърция. Документът би трябвало да е на британски език, да съдържа име и фамилия, номер на паспорт или персонална карта.
Ограниченията не се ползват във връзка с притежатели на позволение за престой или главно местопребиваване в Гърция, прекосяването на товарни коли за транспорт на артикули, както и пътуващи по безусловно наложителни бизнес или служебни аргументи, което се потвърждава със съответния документ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР