До 30-ти декември се ограничава движението в посока Пазарджик по път

...
До 30-ти декември се ограничава
движението в посока Пазарджик по път
Коментари Харесай

До края на декември движението за Пазарджик по път I-8 се пренасочва през с. Мало Конаре

До 30-ти декември се ограничава движението в посока Пазарджик по път I-8 Пазарджик – Пловдив. Спирането на трафика ще бъде за правата от изхода на Пазарджик до кръстовището за с. Мало Конаре, заради ремонт на 5 км от трасето. През тази и идната година ще бъдат ремонтирани общо 15 км от първокласния път, който е един от най-натоварените в Пазарджишка област. Прогнозната стойност на ремонтните действия е 18 млн. лв. Те включват отчасти стабилизиране на пътната структура, полагане на геомрежи и нов асфалт, оформяне на банкети и възстановяване на отводняването.

До 30-ти декември трафикът за Пазарджик ще се пренасочва по обходен маршрут: от кръстовището за с. Мало Конаре, по път III-8003, през с. Мало Конаре, до пътно кръстовище с път III-3703, през с. Добровница до Пазарджик. В посока Пловдив движението по първокласния път ще се извършва еднопосочно в една лента.

Необходимо е водачите да карат с повишено внимание, съобразена скорост и да съблюдават прецизно въведената временната организация за безопасност на придвижването.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР