До 30 септември се ограничава движението между 35-и и 36-и

...
До 30 септември се ограничава движението между 35-и и 36-и
Коментари Харесай

Заради ремонт се ограничава движението по част АМ Хемус в посока Варна

До 30 септември се лимитира придвижването сред 35-и и 36-и км на автомагистрала „ Хемус “ в посока Варна, оповестиха от Агенцията „ Пътна инфраструктура “ (АПИ). Досега беше затворено платното за София и трафикът преминаваше в двете посоки в платното за Варна.

Сега ремонтните действия не престават в платното за Варна, а моторните транспортни средства ще минават в двете посоки в обновеното платно за столицата. Ще има по една лента за придвижване в посока Варна и за София. На виадукта при км 35+760 се работи по антикорозионната отбрана на стоманената структура, създаване на колекторна система, нова асфалтова настилка и маркировка и други

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и ограничаването на скоростта – до 50 км/ч, приканват от АПИ.

Служебният министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков ще инспектира строителството на сектор 3 от Автомагистрала „ Хемус “. Проверката ще бъде на пътния възел при пътя Плевен – Ловеч, в нея ще вземат участие също заместник-министър Захари Христов, ръководителят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ инж. Иво Иванов и изпълнителният шеф на „ Автомагистрали ” ЕАД инж. Иван Станчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР