До 30 ноември най-новите модели смарт часовници от серията Watch

...
До 30 ноември най-новите модели смарт часовници от серията Watch
Коментари Харесай

Смарт часовниците от серията Huawei Watch GT 4 на изплащане без оскъпяване от А1

До 30 ноември най-новите модели смарт часовници от серията Watch GT 4 на Huawei ще бъдат налични на погашение с 0% рента от А1. Стилните смарт аксесоари се оферират в два размера на корпуса – 41 мм за дамите и 46 мм за мъжете. Всеки тип разполага с по три емблематични дизайна на корпуса и каишката по отношение на желанията на своя собственик.

Моделите Huawei Watch GT 4 са налични за всеки сегашен или нов консуматор на А1 и могат да бъдат закупени както онлайн от уеб страницата, по този начин и от магазините на телекомуникационния оператор с мобилните проекти Unlimited. Дамските модели идват с бяла кожена каишка, верижка с миланска плетка в ярко злато, и двуцветна Piano Key гривна в сребристо със златисти детайли. По-големите, 46мм модели се оферират с класическа железна верижка вид интегрирана гривна, както и в напълно черен корпус и флуороеластомерна каишка, и в новаторско зелено решение, Rainforest Green GMT, с цветно кодиран разграничен на две корпус и текстилно-силиконова зелена верижка от рециклирани материали. Умните часовници са отлично допълнение за хората с натоварено всекидневие, спортистите, както и за всеки, който желае да откри салдото в своето всекидневие и държи на положителния жанр в цялостния си аутфит.

Устройствата са снабдени с редица усъвършенствани функционалности за следене на здравните индикатори по време на работа и спорт. Сред най-полезните са опцията за премерване на пулса и на оптималния дихателен потенциал (VO2Max). Устройствата са и първите, които могат да наблюдават дишането по време на сън посредством HUAWEI TruSleep™ 3.0 – система за наблюдаване, осигуряваща данни и сигнали при извънредно дишане. 46-милиметровите модели разполагат с батерия, която устоя до две седмици, а 41-милиметровите – до една.

Новите модели на Huawei обръщат особено внимание на женското здраве, като с изключение на с останалите функционалности, разполагат с образован календар за следене прогнозиране на месечния цикъл и овулацията. Данните, които се употребяват, са свързани с базалната телесна температура, сърдечната периодичност и честотата на дишане.  

Гамата модели Huawei GT 4 идва и с доста усъвършенствания за спортуващите, които да създадат по-пълноценно и потребно преживяването по време на подготовка. Технологията за следене на маршрута е с по-голяма акуратност, както и изборът от разнородни персонализирани тренировки са част от опциите на смарт аксесоарите. Освен това, часовниците разполагат с изцяло нова система за премерване на показателя на способността за тичане (RAI) посредством образован логаритъм.

Всички часовници от серията Huawei GT 4 имат опция за бързо зареждане и са съвместими със смарт телефони с iOS и Android, а този месец са налични за клиентите на А1 с 0% оскъпяване. Двата модела Huawei GT 4 46 мм в черно и GT 4 41 мм в бяло се оферират на погашение за 5,82 лв. на месец с двугодишен проект Unlimited Ultra. Huawei GT 4 46 мм в зелено може да бъде закупен на погашение за 7,08 лв. на месец. GT 4 41 мм в ярко злато е наличен на цена от 8,76 лв. на месец със същия проект. Huawei GT 4 46 мм в сиво се предлага против месечна вноска от 11,70 лв., а GT 4 41 мм в сребристо - на цена от 15 лв. на месец с Unlimited Ultra от А1.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР