До 3 години затвор грозят актьора Явор Бахаров, който беше

...
До 3 години затвор грозят актьора Явор Бахаров, който беше
Коментари Харесай

До 3 години затвор за Явор Бахаров след като шофира пиян и дрогиран

До 3 години затвор грозят артиста Явор Бахаров, който беше заловен да шофира след приложимост на алкохол и опиати, разбра HotArena.

„ Бахаров е заловен на една от оживените улици в Банско в събота по обяд. Концентрацията на алкохол в кръвта е открита с дрегер. Кръвното проучване ще излезе до няколко дни. По свидетелствуване на служителите на реда той е карал на отворени прозорци, а от колата се е чувала мощна музика. Движил се е несъответстващо и е бил самичък в автомобила. Не е спрял незабавно и се наложило полицията да кара след него. До момента няма доказателства да е заплашил живота на пешеходеците. След покачване на обвиняването не е дал пояснения. По-късно е освободен от ареста против гаранция от 5000 лева ”, каза прокурор Ружена Елцинова. 

„ Законът планува наказване отнемане от свобода до 3 години, както и санкция от 500 до 1500 лева за Явор Бахаров ”, сподели още Елцинова. Актьорът прекара 24 часа в ареста в Банско.

" Съжалявам, че тормозих околните си, повече нищо не мога да кажа ". Това съобщи през вчерашния ден артистът на излизане от ареста, откакто беше пуснат под гаранция. Бахаров е упрекнат по член 343, алинея 2 и 3 от Наказателен кодекс за шофиране на автомобил след приложимост на алкохол и опиати, като обвиняването за алкохол е наново.

Образувано е досъдебно произвеждане. Той бе посрещнат от двамата си юристи на излизане от ареста. Бахаров е пуснат под парична гаранция от 5000 лв.. В събота следобяд Явор Бахаров беше спрян за инспекция от служители на реда в Банско. Полевият тест е посочил над 1,2 промила алкохол в кръвта, както и съществуване на кокаин, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР