До 29 март 2019 г. търговците, които използват собствени, наети

...
До 29 март 2019 г. търговците, които използват собствени, наети
Коментари Харесай

До 29 март търговците на онлайн платформи трябва да се обявят пред НАП

До 29 март 2019 година търговците, които употребяват лични, наети е-магазини или обществено налични онлайн платформи за продажби би трябвало да подадат информация пред Национална организация за приходите. 170 електронни магазини към този момент са оповестени в Национална агенция за приходите, оповестиха от приходната организация.

Изискването е годно за лицата, които и сега реализират е-търговия. Търговците, които ще употребяват електронен магазин, би трябвало да изпратят данни за него преди да започват активността си.

Подаването на информация става единствено по електронен път посредством портала за е-услуги на Национална агенция за приходите, като е нужен електронен автограф.

Изискването важи за физически и юридически лица, които правят продажби по интернет по занимание. Това условие не визира жителите, които случайно са продали свои персонални движимости, допълват от приходната организация.

Допълнителна информация за условията към е-търговците може да се получи на телефона на Информационния център на Национална агенция за приходите 0700 18 700.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР