До 27 юли самолети на Бритиш Еъруейз няма да летят

...
До 27 юли самолети на Бритиш Еъруейз няма да летят
Коментари Харесай

Недоволство след забраната за полети на Бритиш Еъруейз до Кайро

До 27 юли самолети на " Бритиш Еъруейз " няма да летят до Кайро. От уеб страницата си компанията оповестява, че " непрекъснато преразглежда ограниченията за сигурност по всички летища. До египетската столица полетите са спрени като защитна мярка за осъществяване на по-задълбочена оценка ".

 © БГНЕС
Съобщението обаче не задоволи пътуващите от и за Египет.
Айман Омар: Искаме повече информация, колкото е допустимо по-скоро.
На страницата на английското външно министерство е посочено, че " са въведени спомагателни ограничения за сигурност за полетите от Египет към Англия ".

Лондон поучава да се заобикалят полетите, с изключение на най-наложителните за курорта Шарм ел Шейх.
Дънкан Харт: " Бритиш Еъруейс " анулира полета ми. Но ми презавериха билета за EgyptAir. Малко съм комплициран. Ако става въпрос за ограничения за сигурност, за какво ми разрешават да хвърча от същото летище.
Летищните управляващи в Кайро потвърдиха, че през седмицата екипи на " Бритиш Еъруейс " са правили инспекции при тях, само че не са установени нарушавания.

Според представители на летището в египетската столица, анулацията на полетите е обвързвана с " вътрешен спор " в " Бритиш Еъруейз " или идна стачка на " Хийтроу ".
 "Бритиш еъруейз " стопираха полетите си до Кайро
Авиокомпанията Бритиш еъруейз стопира за седем дни полетите си до египетската столица Кайро. Според Лондон има нараснал риск от терористично нахлуване ср...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР